Cum sa te bucuri de beneficiile ceaiului alb?
1. Cumpara intotdeauna ceai alb de buna calitate
Cele mai bune ceaiuri albe sunt cele infuzie. Ele au o calitate si o aroma net superioara ceaiului la plic, ce contine de obicei frunze maruntite pana aproape la stadiul de praf. Aici poti vedea selectia noastra de ceaiuri albe.
2.Infuzeaza-l timp de 3-5 minute in apa fierbinte
Asemenea ceaiului verde, ceaiul alb trebuie preparat cu apa fierbinte, dar nu clocotita. In cazul in care doresti ca ceaiul obtinut sa aiba o aroma mai intensa, e de preferat ca mai degraba sa cresti timpul de infuzare decat sa folosesti o apa mai fierbinte. Respecta intotdeauna instructiunile de pe ambalaj pentru a fi sigur ca obtii cele mai bune rezultate.
3.Bea 2 cani de ceai alb pe zi
Studiile arata ca 2-3 cescute de ceai alb pe zi iti aduc mai multe beeneficii pentru sanatate decat o singura cescuta. In general ceaiul alb se poate reinfuza de minim 2-3 ori. Cand refolosesti frunzele de ceai, lasa ceaiul la infuzat un pic mai mult decat la infuzarea anterioara si vei observa cu surprindere arome si nuante noi.
4.Creaza-ti propriul ritual al ceaiului
Ce ceai poate fi mai potrivit pentru o pauza decat ceaiul alb? Gustul suav al ceaiului alb, un scaun confortabil, o muzica linistita…toate acestea creaza reteta pefecta pentru o dupa-amiaza relaxanta. Pentru a te bucura de culoarea ceaiului alb, poti incerca sa il prepari intr-un ceainic de sticla. Pe www.artaceaiului.ro vei gasi ceainice delicate, lucrate manual, din sticla de cea mai buna calitate.
5.Fa cadou un ceai alb celor dragi
Ceaiul alb reprezinta un cadou deosebit, mai ales pentru indragostiti. Persoana careia il daruiesti se va bucura de cadoul tau timp de cateva saptamani, si in plus vei sti ca ai facut un cadou cu reale beneficii pentru sanatate.
6.Incearca noi varietati de ceai alb
Lumea ceaiului ofera o mare varietate de sortimente de ceai. Daca ai posibilitatea incearca un ceai nou in fiecare luna. Exploreza si experimenteaza noi sortimente, chiar si si dupa ce ai gasit ceaiul alb preferat.