Rețeta Delicioasă: Rooibos Tea Latte cu Aromă de Capsuni și Trandafiri

 

reteta ceai rooibos cu lapte

Într-o lume în care agitația și stresul profesional domină zilele noastre, nimic nu se compară cu o pauză de relaxare, încărcată de arome și beneficii pentru sănătate. Pentru toți cei care apreciază gustul și calitățile unei băuturi reconfortante, vă prezentam astăzi rețetă de Rooibos Tea Latte cu Capsuni și Trandafiri.

Ingrediente:

  • 1 cană de ceai Rooibos cu Capsuni și Trandafiri 
  • 1 cană de lapte (puteți alege între laptele obișnuit, lapte de migdale sau lapte de cocos)
  • 1 lingură de miere (opțională)

Instrucțiuni:

  1. Infuzați Ceaiul: Începeți prin adăugarea unei linguri de ceai Rooibos cu Capsuni și Trandafiri într-un infuzor de ceai sau într-un plic de hârtie pentru ceai. Apoi, lăsați ceaiul să infuzeze într-o cană cu apă fierbinte timp de 5-7 minute.
  2. Încălziți Laptele: În timp ce ceaiul se infuzează, încălziți o mică cantitate, într-un ibric sau o cratiță la foc mic. Asigurați-vă că nu îl lăsați să fiarbă, ci doar să ajungă la punctul de fierbere.
  3. Amestecați: După ce ceaiul a fost infuzat, îndepărtați infuzorul și adăugați laptele încălzit în cană. Asigurați-vă că raportul este de 70% ceai și 30% lapte sau puteți alege să îl faceți 80/20, în funcție de preferințele personale.
  4. Opțional, Adăugați Miere: Dacă doriți să îndulciți băutura, puteți adăuga o lingură de miere și amestecați bine pentru a asigura o distribuție uniformă a îndulcitorului.

Acest ceai este nu doar o plăcere pentru simțuri, ci și o sursă de beneficii pentru sănătate. Rooibosul este bogat în antioxidanți, ajutând la reducerea stresului oxidativ. Aromele de căpșuni și trandafiri adaugă o notă rafinată și parfumată, perfectă pentru a vă relaxa după o zi de muncă agitată.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *