Iced Coffee cu rom
Stiai ca poti merge in vacanta in Havana in fiecare zi? Trebuie doar sa-ti imaginezi suficient de puternic asta. Nu merge doar sa inchizi ochii si sa incepi sa derulezi un film mental. Ai nevoie si de ceva real care sa te ajute sa simti ca te afli pe o terasa in Havana, bei o cafea pe o terasa impreuna cu prietenii tai in zorii zilei, iar in fundal se aud ritmuri de rumba. Adica de Havana Rum, cafea aromata cu gust de rom. Si pentru ca e foarte cald, o poti prepara ca Iced Coffee. E mai simplu decat crezi:
Ingrediente:
- 2 lingurite cafea Havana Rum
- 20 ml rom
- o ceasca lapte de cocos
- 2 linguri frisca
- Optional: 2 lingurite fulgi de nuca de cocos
- cuburi de gheata
Mod de preparare:
-
- Prepara o ceasca tare de cafea Havana Rum si las-o sa se raceasca.
- Prajeste fulgii de nuca de cocos intr-o tigaie timp de 3 – 4 minute, pana capata o culoare maronie.
- Amesteca bine romul, cafeaua si laptele de cocos, care trebuie sa fie rece.
- Pune frisca deasupra, preferabil frisca adevarata, e mai gustoasa si mai sanatoasa, cu toate ca cea la tub este mai practica.
- Presara fulgi de cocos deasupra.
- Racoreste-te!
Iced Coffee Havana Rum e un adevarat deliciu, si e si racoritoare, asa ca e bautura ideala pe timp de vara. Este o reteta de cafea cu care sa-ti impresionezi invitatii, cu siguranta le va placea. Poti prepara aceasta reteta si fara rom, mai ales daca vrei sa o savurezi in prima parte a zilei, sau in timpul unei zile in care trebuie sa mergi la serviciu.
Havana Rum este o cafea 100% Arabica, aromatizata natural, in care vei remarca un gust subtil de rom. Este o cafea de calitate superioara, cu gust exceptional, cu care poti inlocui oricand deserturile pline de zahar care ingrasa. Datorita gustului placut al cafelelor cu arome, acestea pot fi consumate fara a adauga zahar, transformandu-se astfel intr-o bautura nu doar delicioasa, ci si prietenoasa cu silueta. Stii desigur ca zaharul, cu toate ca ne lasa impresia ca produce o stare de bine, de fapt ne cauzeaza probleme de sanatate pe termen mediu si lung. Asa ca este bine sa-l evitam pe cat posibil. Avem ocazia sa facem asta savurand o cafea cu arome, cu gust placut, ce nu are nevoie sa fie consumata cu zahar.