Compot din fructe de toamna infuzate in ceai Rooibos

Cum ar fi sa te incalzesti cu o portie de compot aromat, preparat din fructe de toamna, infuzate in ceai Rooibos? Incearca reteta noastra speciala de compot, cu siguranta va deveni desertul tau preferat toamna asta! E usor si foarte rapid de preparat.

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 2 lingurite ceai Rooibos
  • 1 mar curatat de coaja, taiat cubulete
  • 1 para curatata de coaja, taiata cubulete
  • 1 gutuie curatata de coaja, taiata cubulete
  • 2 piersici curatate de coaja, taiate cubulete
  • ¼ ceasca stafide aurii
  • 1 baton de scortisoara
  • 1 varf de lingurita de nucsoara

Mod de preparare:

  1. Infuzeaza ceaiul Rooibos in aproximativ 1 litru de apa, timp de 5 minute.
  2. Strecoara ceaiul si lasa infuzia sa fiarba, dupa care poti adauga ingredientele, pana ce totul da din nou in clocot.
  3. Lasa totul la foc mic timp de inca 20 – 30 de minute, dupa care poti scoate batonul de scortisoara.
  4. Serveste compotul dupa ce se mai raceste.

Arta Ceaiului

Magazin de ceaiuri si accesorii pentru prepararea si servirea ceaiului. Livrare gratuita pentru comenzi de minim 149 lei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *