Ceaiul Rooibos in momentele de relaxare

rooibostea

Daca nu vrei ca stresul inevitabil din viata de zi cu zi sa-ti afecteze sanatatea fizica si emotionala, precum si relatiile cu cei din jur, ar trebui sa te gandesti sa dezvolti obiceiuri zilnice sanatoase care sa te ajute sa te relaxezi. Iti recomandam sa bei cel putin o ceasca de ceai Rooibos pe zi , este un ceai ale carui proprietati reale de calmare sunt recunoscute de sute de ani de locuitorii din Africa de Sud, acolo unde creste arbustul din care este produs ceaiul Rooibos.

Infuzia de ceai Rooibos nu este numai o bautura cu gust placut, avand in mod natural o dulceata si o aroma deosebita, ci si o bautura ce favorizeaza starile de relaxare.

Ceaiul Rooibos nu contine teina

Probabil ca stii deja ca ceaiul Rooibos nu contine deloc teina, ceea ce este un factor important atunci cand alegem o infuzie de ceai care sa ne calmeze si sa ne relaxeze inainte de culcare. Unele cercetari arata chiar ca ceaiul Rooibos poate reduce starile de insomnie.

Ceaiul Rooibos poate reduce crampele abdominale

Disconfortul abdominal este unul dintre factorii ce influenteaza negativ starea de relaxare, fiind determinat la randul lui si de stresul cotidian. Intram astfel intr-un cerc vicios, iar pentru a iesi din el apelam de obicei la medicamente care la un moment dat nu mai par sa functioneze si produc si efecte negative pe termen lung.

Ceaiul Rooibos contine substante cu proprietati anti-spastice care pot reduce crampele abdominale si tensiunea musculara. Desigur, efectul nu este unul foarte puternic, insa rezultatele se vad in timp.

Daca te duci la culcare cu foarte multa tensiune acumulata in corp, cu siguranta nu vei reusi sa adormi, sau nu vei avea un somn odihnitor. Bea o ceasca din ceaiul Rooibos preferat inainte de culcare pentru a reduce din tensiune si pentru a favoriza un somn linistit.

Daca vei face un obicei zilnic din a prepara si a consuma in fiecare dupa-amiaza sau seara un ceai Rooibos cu miros inmiresmat si gust incantator, iar in timp ce-l savurezi te vei gandi la lucruri care-ti produc emotii pozitive, viata ta se va schimba incet-incet in bine: fiind mai relaxat, vei dormi mai bine si vei avea energia fizica si emotionala de care ai nevoie pentru a-ti transforma visurile in realitate!

Cu ce sortiment de ceai Rooibos vrei sa incepi sa te relaxezi?

Arta Ceaiului

Magazin de ceaiuri si accesorii pentru prepararea si servirea ceaiului. Livrare gratuita pentru comenzi de minim 149 lei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *