Cum sa depozitam corect ceaiul

set_3_cutii_depozitare_arta_ceaiului

Ne alegem ceaiurile in functie de gustul dat de ingredientele lor, de mirosul pe care il raspandesc sau de proprietatile pe care le au. Insa, daca nu sunt depozitate corespunzator, ceaiurile isi pierd din aceste proprietati. Pentru a ne bucura de ceaiurile preferate cat mai mult timp, trebuie sa le depozitam in conditii optime, adica la temperatura camerei, ferite de lumina si de umiditate, in recipiente care se inchid ermetic.

Chiar daca e mai comod sa tinem ceaiul langa aragaz pentru a-l prepara cat mai rapid dimineata, e bine sa evitam depozitarea lui langa o sursa de caldura pentru ca in scurt timp frunzele de ceai vor pierde din prospetime. Nici pastrarea ceaiului in frigider nu este indicata, din cauza temperaturii reduse si a umiditatii ce se formeaza.

Arta Ceaiului iti pune la dispozitie o multime de variante de cutii metalice in diferite modele si dimensiuni, pentru ca ceaiul tau preferat sa-si pastreze proprietatile cat mai mult timp.

In magazinul nostru gasesti cutii pentru depozitarea ceaiului de diferite dimensiuni: 25, 50, 100, 150 sau 250 de grame. Atunci cand alegi o cutie de depozitare trebuie sa ai in vedere faptul ca ceaiurile variaza in densitate, iar in aceeasi cutie vei putea depozita o cantitate mai mica dintr-un ceai mai usor, cum ar fi Tipsy Strawberries, un ceai de fructe cu mere, pere si capsuni, sau o cantitate mai mare dintr-un ceai mai dens, ca ceaiul negru English Breakfast.

Si pentru ca nu numai calitatea cutiei in care depozitezi ceaiul este importanta, ci si aspectul sau, Arta Ceaiului iti ofera o selectie variata de modele, unele nedecorate, cum ar fi cutia metalica Silver, sau modele decorate cu diverse motive.

Tie care cutie de ceai iti place cel mai mult?

Arta Ceaiului

Magazin de ceaiuri si accesorii pentru prepararea si servirea ceaiului. Livrare gratuita pentru comenzi de minim 149 lei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *