Vitamina C din ceaiuri

Cu siguranta stii deja ca Vitamina C, sau acidul ascorbic, este una dintre vitaminele esentiale pentru buna functionare a organismului uman si totodata un bun antioxidant. Gasim vitamina C in fructe si legume, cele cu cel mai ridicat continut fiind kiwi, broccoli, fructele de padure, citricele, rosiile, mazarea si ardeii.

Gasesti vitamina C si in ceaiuri. Avand in vedere ca vitamina C se elibereaza foarte rapid, consumul de ceai pe parcursul zilei este un mod placut si sanatos de a acumula o parte din doza zilnica recomandata de vitamina C.

Ceaiurile cu cel mai mare continut de vitamina C sunt ceaiurile verzi Sencha, cum ar fi China Sencha, Wellness Gingko, un ceai verde cu mure si Gingko, precum si ceaiurile verzi cu un  continut de fructe bogate in vitamina C.90264_FT_Fructe de padure

Alte ceaiuri in care gasesti vitamina C sunt, desigur, cele cu fructe de padure, cum ar fi  Wild Strawberry, un ceai de fructe cu capsuni si coacaze, sau Strawberry & Aloe.

Ceaiul de Hibiscus este unul dintre cele mai bogate ceaiuri in vitamina C.

Vitamina C are o actiune foarte importanta asupra sistemului imunitar si ne ajuta sa prevenim racelile care ne dau batai de cap in aceasta perioada. Completeaza-ti si tu o parte din necesarul zilnic de vitamina C savurand un ceai cu gust delicios!

Arta Ceaiului

Magazin de ceaiuri si accesorii pentru prepararea si servirea ceaiului. Livrare gratuita pentru comenzi de minim 149 lei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *