Despre ceaiul verde cu ghimbir si ginseng
Sezonul rece este cel mai potrivit pentru a te relaxa in compania unui ceai cald. Iar ca sa imbini utilul cu placutul, iti propunem un sortiment de ceai cu gust placut si nenumarate beneficii: Ginseng & Ginger, un sortiment de ceai cu ghimbir pe baza de frunze de ceai verde.
Ceaiul verde Ginseng & Ginger contine ingrediente de cea mai buna calitate: ceai verde China Sencha, ginseng (min 2,2%), coaja de portocala, arome, ghimbir (min 1,1%), flori de portocal.
Culoarea infuziei de ceai cu ghimbir
Fiind un sortiment pe baza de ceai verde, culoarea infuziei este asemanatoare celei unui ceai verde Sencha, adica de un galben – auriu.
Mirosul infuziei de ceai cu ghimbir
Ghimbirul are in mod normal un miros intens, care este insa atenuat de florile de portocal din componenta acestui ceai.
Beneficiile ceaiului verde cu ghimbir:
- Continutul ridicat de antioxidanti
Are un continut ridicat de antioxidanti, care te ajuta sa-ti mentii tineretea. Desigur, asta nu se intampla daca bei din cand in cand o ceasca. Efectele se vad in timp, consumand ceai verde cu ghimbir periodic.
- Sustine sistemul imunitar
Compusii din ceaiul verde, din ghimbir si din ginseng pot contribui la buna functionare a sistemului imunitar datorita compusilor fotochimici pe care ii contin, astfel incat combinatia pe care o regasesti in aceasta infuzie este ideala pentru a fi consumata in sezonul rece.
- Este de ajutor in problemele digestive
Crampe abdominale, stari de greata si voma, toate aceste simptome ale diferitelor afectiuni digestive ne pot crea stari de disconfort care se transpun si in viata profesionala si cea personala. Este foarte greu sa performam la cote maxime la serviciu atunci cand ne simtim rau, sau sa ne mentinem buna-dispozitie in relatie cu ceilalti, astfel ca, pe langa tratamentul indicat de medicul specialist, putem consuma si cate o ceasca de ceai verde cu ghimbir si ginseng din cand in cand.
- Ceaiul verde cu ghimbir ne poate ajuta chiar sa slabim
Una dintre conditiile esentiale pentru a avea silueta potrivita staturii fiecaruia este ca tranzitul intenstinal sa se produca in parametri normali. Altfel, se pot acumula depozite de tesut adipos sau poate aparea fenomenul de retentie de apa. Pentru a preveni astfel de situatii, este indicat sa consumam ceai verde cu ghimbir. In plus, ginsengul din componenta va contribui la cresterea vitezei proceselor metabolice, putand conduce chiar la o mai mare viteza de ardere a grasimilor. Ceaiul verde este binecunoscut pentru astfel de efecte, iar in combinatie cu ghimbir si ginseng beneficiile sale sunt chiar mai importante.
- Ginseng & Ginger se poate folosi in curele de detoxifiere
Poluarea, medicamentele, alimentele pline de E-uri pe care le consumam in fiecare zi si pe care nu le putem evita in totalitate contribuie la nivelul de toxicitate din organism. Este bine sa consumam periodic bauturi cu rol de detoxifiere, pentru a nu acumula toxinele pentru prea mult timp. O astfel de bautura este Ginseng & Ginger, care, datorita combinatiei dintre ceaiul verde si bucatile de ghimbir, ambele cu efecte de detoxifiere. Ceaiul verde este recunoscut ca o bautura sanatoasa care se foloseste de sute de ani pentru beneficiile sale, la fel ca si ghimbirul.
- Ceaiul Ginseng & Ginger sustine efortul mental
Daca te simti supra-solicitat la serviciu sau esti in perioada de sesiune cand ai foarte mult de invatat iti recomandam sa consumi ceai verde cu ghimbir in loc de cafea. Deosebirea este ca, spre deosebire de cofeina, care se elibereaza mai rapid, dintr-o data, efectul fiind si mai de scurta durata, teina din ceaiul verde se elibereaza treptat, pe o perioada mai lunga de timp, iar efectele dureaza mai mult si nu produc palpitatii ca cele cauzate de consumul excesiv de cafea.
Cum se prepara ceaiul verde cu ghimbir Ginseng & Ginger:
- Infuzeaza o lingurita de frunze de ceai in 250 ml apa la o temperatura de 70° C.
- Strecoara frunzele dupa 2 minute.
- Consuma bautura dupa ce se mai raceste.
Ai grija insa sa nu depasesti cele 2 minute alocate infuzarii. Daca lasi ceaiul verde mai mult de 2 minute la infuzat, acesta va deveni amar. Pentru a evita riscul ca ceaiul verde sa devina amar, poti folosi apa rece pentru preparare, lasand ceaiul peste noapte la infuzat.
Incearca ceai verde cu ghimbir:
[ps_product_list id_category=111 n=2 p=1 tpl=product-list.tpl]