Ce spune ceaiul preferat despre personalitatea ta?

Stiai ca preferinta pentru un anumit tip de ceai este considerata a fi in stransa legatura cu personalitatea fiecaruia dintre noi? Fie ca ne place sa bem ceai verde, ceai negru, ceai alb, Rooibos sau ceai de fructe, infuzia pe care o savuram spune ceva despre comportamentul nostru.

Iata ce spune fiecare tip de ceai despre personalitatea celui care il prefera: English Breakfast – persoanele carora le place ceaiul negru

English Breakfast vor sa inceapa ziua in forta, avand un stil de viata alert si o cariera solicitanta, cu multe obiective si termene-limita de atins. Sunt considerate niste persoane foarte practice, cu picioarele pe pamant, cu un puternic simt al umorului. Iubitorilor de English Breakfast le plac provocarile si nu le este teama sa-si exprime opiniile.

Ceai verde – persoanele care beau mult ceai verde sunt considerate a fi niste persoane moderne, cu un stil de 90786_GT_Kleiner_Drache viata activ si sanatos. Le plac schimbarile si vor sa fie la curent cu cele mai noi trenduri. Au un simt estetic subtil, neplacandu-le sa afiseze lucruri tipatoare si pretentioase. Acestor persoane le recomandam ceaiuri verzi precum Little Dragon,un ceai verde cu China Sencha si capsuni, Acai & Goji, sau Dragon of Fortune, un ceai verde organic cu iasomie si zmeura.

Ceai Rooibosceaiul rooibos are o culoare rosie, intensa, ce se potriveste perfect firilor pasionale, energice si pline de entuziasm. Persoanele care prefera ceaiul Rooibos sunt intotdeauna in cautare de noi oportunitati. Pot fi considerate pretentioase uneori, datorita standardelor inalte pe care le stabilesc pentru ei si pentru ceilalti. Chiar daca descrierea aceasta ti se potriveste sau nu, poti incerca Citrus Ginger, un ceai Rooibos cu afine si ghimbir, Rooibos After Seven, cu menta si ciocolata, sau Rooibos Orange, un ceai Rooibos organic cu portocala.

Ceai de menta – cei care beau frecvent ceai de menta sunt niste persoane minimaliste si perfectioniste, nu le place sa lucreze sub presiune, in dezordine. Sunt vazute ca niste persoane calme, optimiste, capabile sa se concentreze foarte intens atunci cand au un scop de atins.

Ceai_Musetel Ceai de musetel – este un ceai care calmeaza si linisteste, potrivit pentru persoanele carora le place sa-si organizeze programul astfel incat lucrurile sa se desfasoare calm, fara agitatie. Sunt niste persoane cu incredere in sine, le place sa faca liste cu ce au de facut, iar asta le permite sa ia pauze in timpul zilei pentru a se relaxa la un ceai.

Earl Grey – persoanele care prefera ceaiul negru Earl Grey au un aer rafinat, clasic elegant, calm. Au un simt al umorului deosebit si un sarm aparte.

Ceai de fructe de padure – persoanele care beau infuzii de ceai cu fructe de padure printre ingrediente, asa cum este Fruits of the Forest, Raspberries & Honey, sau Tipsy Strawberries, sunt niste persoane individualiste si creative carora le place sa aiba succes in tot ceea ce fac. Au o viata sociala activa, nu se dau in laturi de la a munci din greu, preferand de multe ori sa lucreze intens decat sa se relaxeze.

Tu ce zici, ti se potriveste descrierea de la ceaiul preferat?

Arta Ceaiului

Magazin de ceaiuri si accesorii pentru prepararea si servirea ceaiului. Livrare gratuita pentru comenzi de minim 149 lei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *